Hjälp mig välja


Vilka skor ska jag ha till klänningen? Hjälp mig att välja...

Klänningen ser ut så här:


Örhängen


Nu på eftermiddagen har jag pysslat ihop dessa söta örhängen, en beställning jag fått inför mors-dag!Swarovskipärlor och swarovskikristall, alla delar i silver 925.

I mina gyllene skor...


Jag fyndade dessa guld ballerina-skor idag! Tänkte att jag kanske ska ha dessa istället till klänningen på bröllopet.

Modeintresset vaknar till liv igen...


Jag är så glad att jag återigen har börjat uppskatta kläder o mode. De 2 senaste åren har min garderob omfattat mammakläder o amningstoppar, vilket jag älskat. Men nu börjar jag återigen handla kläder åt mig själv o läsa modetidningar, vilket jag tidigare gillat.

Gårdagen

I går åkte vi ner på stan hela familjen, en trevlig liten utflykt med lunch-sallad på "Bredbar". Och sen gick jag och dottern på stan medan sambon uträttade lite ärenden på jobbet.

Gårdagens "outfit":

Pösiga jeans från lindex och min nya top (med puffärm) från Vila, blommig sjal från Lindex.

Och som alltid blev det lite shopping...
Jag fyndade ett blommigt linne från Vila och en randig top från Only:


Dottern fick badblöja, solskyddströja och 2 nya solhattar samt sandaler:

Så nu är hon rustad för sommar!

"Follow your dreams"


Hittade detta armband i mina "gömmor" idag, hade glömt bort att jag hade det! Armbandet har ett fint budskap "Follow your dreams" fint tycker jag.
(Naglarna är målade i Isadoras nr 193 "Pure coral")


Nymålade tånaglar i Mavalas nr 146 "Spicy red"
Fick detta nagellack då jag fyllde år.

Pannkakor


Jag och dottern åt pannkakor idag! Jag har inte ätit det på säkert 2 år (eftersom maträtten blev rätt förstörd då jag var gravid och mådde ila för att inte nämna några detaljer)

Men idag gräddade jag pannkakor och det var första gången dottern fick äta detta, rätt gott verkade hon dock tycka att det var!

Jordgubbssmothie


Mumsig jordgubbssmothie som jag gjorde idag

Smyckejobb och tjejhelg

Vi har tjej-helg nu jag o dottern, eftersom sambon är bortrest. Vi skutsade o vinkade av honom i går förmiddag, sen åkte vi hem o städade. Dottern fick lunch o sen sov hon 2 timmar, riktigt lyxigt! När hon sen vaknade gjorde vi smoothie o fikade (riskakor, russin o majskrokar åt dottern) passade på att kolla på inspelade program. Sen åt vi middag, dottern badade, tog på pyjamas, dotter fick gröt sen somnade hon o sov mellan 19-21 så jag hann både läsa tidning o se tv (samtidigt såklart, gäller att utnyttja tiden maximalt).

I dag ska vi äta pannkakor till middag sen ska vi (iaf jag) kolla på filmen "27 dresses" på 4an, har alltid velat se den!

Lite av vad jag har åstadkommit i dag då jag passade på att jobba med mina smycken när dottern sov:

Allt i silver 925
Bilden har jag valt att ha liten eftersom lite av smyckena är hemliga än så länge ;-)


Nu är mitt namnsmycke klart som jag ska ha på mig på bröllopet:


Jag gjorde även ett långt halsband med rosenkvartspärla som hänge, allt är såklart i silver 925.

Blev även lite andra smycken gjorda:

Örhängen med blommor och ett hänge med amulettringen "Family", snygg att hänga på en halskedja!

Ny kamera

Jag har tänkt att jag ska köpa mig en ny digitalkamera, eftersom jag fick pengar då jag fyllde år så tänkte jag passa på nu. Min gamla kamera är inte så bra, batterierna tar slut hela tiden och går knappt att ladda upp. Sen tar det evigheter innan kameran fotar, vilket gör att jag missar allt roligt som dottern gör. Ska ju på både dop, bröllop och släktträff i sommar så nu är det dags för en ny!



Tittade på denna kamera idag," Canon ixus 130", 2690:- var billigste priset. Tycker den är grymt snygg! Verkar bra också, stor skärm och skarpa bilder verkar den fota. Ska läsa på lite mer om den och be min bror ta en titt också innan jag bestämmer mig.

Min nya fina sjal


I dag kom min fina sjal från Meloa, med fick jag godis och ett gulligt meddelande från tjejerna som driver butiken.
Kolla in deras blogg!

Ros-te


Detta smaskiga te köpte jag igår då vi var och handlade. Svart te med smak av vanilj och rosor.
När dottern hade somnat igårkväll så tog jag mig en kopp, teet luktade gudomligt gott!

Klänningen till bröllopet!

Nu har jag äntligen fått tag i  "Vila Malone dress", efter att ha jagat runt på nätet och hela tiden haft oturen att den varit slutsåld, samt ringt runt till diverse Vila-butiker i landet för att kolla om den fanns där (vilket den inte gjorde) och sprungit runt i Stockholm för att inse att den mörkrosa var slut precis överallt, men den svarta fanns (supersnygg, men svart passar ju inte på bröllop!) Men av en slump så satt jag (som så många gånger förr) vid datorn och klickade ännu en gång in på Mandel och då fanns där en mörkrosa i storlek L !!! Jag skyndade mig att klicka hem den, och igår gick jag och hämtade ut paketet! Klänningen är sååå fin! Och det bästa av allt var att den passade!!


Jag har tänkt att ha en sjal till (köpt på Kappahl) då man är i kyrkan för att inte känna sig så naken och avklädd, skulle även vilja ha en bolero till i fall det blir kallt på kvällen.


chanél-liknande väska (från Lindex) jag ska ha till och skor som jag eventuellt ska ha till (från Din sko)



Eftersom jag tillverkar smycken så har jag designat ett namnhalsband och matchande örhängen som jag ska ha till

Namnhalsband jag håller på och gör (ska bara stansa in dotterns namn sen är det klart) och örhängen jag ska ha till. Samtliga delar är i äkta silver 925.

Vill du se mer av mina smycken, eller kanske beställa?
Klicka in på min smyckeblogg: http://chrizzysmycken.blogg.se/

Födelsedag

I fredags fyllde jag 28 år, kan knappt fattad det för jag tyckte det var nyss jag fyllde 26...

Eftersom jag väntade långväga gäster på fredagen så passade jag på att baka tårtan på torsdagen.

Chokladtårtbotten, nedersta "våningen" med vanilj med chokladcrisp i, och andra "våningen" med jordgubb.

Tadaa!! Det färdiga resultatet!
Min choklad och jordgubbstårta!
Grönt marsipanlock och marsipanjordgubbar (ska det föreställa i allafall)


Fick fina blommor på min födelsedag:

Ellospaket

I dag var jag och hämtade ut mitt Ellospaket med mina nya tunikor! Har tänkt att jag ska inviga någon av dem på min födelsedag nu på fredag!

Har tänkt ha den tillsammans med ett par ljusa jeansleggings från Hm.

Bröllopsgäst

Nu känns det helt hopplöst att få tag i en klänning...

De som jag vill ha är slutsålda överallt!
Har letat med ljus och lykta efter denna klänning, den var slutsåld i Stockholm, har ringt runt till olika Vila-butiker samt googlat på nätet, och den är slut överallt!

ÅÅÅ vad jag ångrar att jag inte klickade hem den direkt när jag såg den på Bubbelroom, innan alla andra upptäckte att den även såldes där! Hade velat ha den i mörkrosa storlek L, den skulle ha passat så bra ihop med de smycken som jag gjort!
´Silverörhängen med swarovskipärlor och kristaller:

Jag håller även på och gör ett namnhalsband med matchande hängen med pärlor och berlocker. Även ett matchande armband står på "att göra-listan".

Även denna klänning som är snarlik den första sålde slut i min storlek direkt:

Jag var dock lite tveksam till volangerna och gillar den andra klänningen mer.

Denna sommarklänning är också den slut i min storlek:

Synd eftersom jag hade velat ha den, även om jag inte har den på bröllopet så kan jag ha den på midsommar. Härligt 50-talsinspirerad tycker jag!

Nu funderar jag över om denna lite 20-talsinspierade klänning kan vara nåt? Den skulle ju i allafall passa ihop med skorna som jag har köpt, och väskan.

Men den har ännu inte börjat säljas...

Dessa klänningar såg jag på Indiska, men jag vet inte om de passar för ett bröllop...



Skulle gärna vilja ha denna bolero från Gina tricot till, men det är ju inte säkert att den passar ihop med klänningen

Här kommer bilden


Jag lovade ju en bild på skorna och väskan, så här ser de ut!

Drömjeansen

Glömde skriva igår att jag av en slump äntligen hittade jeansen som jag så länge letat efter! Tog en extra sväng inne på Lindex i går då dottern ändå sov, och så fann jag dem!!!

Som tur var fanns de bara kvar i min storlek! Hur ofta har man sån tur!?

Dagens shopping m.m

I dag åkte jag och dottern iväg på en shoppingrunda. Jag hade fått för mig att hon skulle somna i bilen på väg dit, men hon höll sig vaken och somnade inte heller i vagnen sedan. Vilket ledde till en övertrött liten tjej som minsann inte skulle åka vagn utan bli buren av mamma. Men efter nån timme eller 2 så kom jag på den geniala idén att gå ut till bilen med kassarna och lämna av dem i bilen, och DÅ somnade dottern i vagnen! Så jag kunde gå i lugn och ro och titta på saker. Började med att gå in på "Din sko" för att prova ett par snygga skor jag sett tidigare under dagen. Provade och köpte dem! Har tänkt att jag ska ha dem på bröllopet, bild på dem kommer sen! Jag köpte även en chanelliknande väska inne på Lindex för 149:- som jag ska ha på bröllopet.


Övrig shopping:

Massa pyjamaser till dottern samt en solhatt. Jag hade bara plockat för mig 2 st 2-pack pyjamaser då jag kom till kassan, men hon i kassan sa att det var "Tag 3 betrala för 2" så då fick jag gå tillbaka och leta upp ett tredje par, vilket inte var svårt. Hittade även ett 2-pack som var nedsatt pris på. Köpte i storleken 86/92, så det lär dröja innan dottern växer i dem. Men jag köpte även ett 2-pack i storlek 74/80 som hon kan ha nu.


Jag unnade mig 3 nya nagellack inne på kicks. Ett rosaaktigt, ett ljusgrönt och ett beige (som verkar vara väldigt populär färg just nu)


Unnade mig även lite nya tidningar!


Sen hittade jag en hel tidning om The Sims, så den var jag ju bara tvungen att ha! Trots att det är den dyraste tidning jag någonsinn köpt, kostade 69:-

Då jag kom hem igen så drog jag igång med att storstäda, vilket verkligen behövdes! Har inte städat riktigt på säkert 2 månader, utan bara underhållsdammsugit och såklart städat badrummet minst 1 gång i veckan. Men nu dammade jag av alla ytor och torkade alla golven. Mitt i altihopa ringer min farbror (min pappas yngsta bror) och berättar att han och min farmor och farfar gärna vill komma hit då jag fyller år, jag blev jätteglad! Å det ska bli så roligt att träffa dem! Vi ses kanske 1 gång per år i vanliga fall, men nu ska de komma hit! Passar ju bra också att jag får lite mer sällskap eftersom sambon min åker bort på soft airgun-tävling just den helgen jag fyller år (14 maj). Tänk att man ska fylla 28 !!?? Vad hände där?! Jag fyllde ju nyss 26...eller?!

Nä nu är det dags att förflytta sig till soffan för "Desperate housevifes"

Nya kex


Dessa kex hittade vi i barnmatshyllan då vi var och handlade. ABC-kex för barn +1år. Fullkornskex som inte innehåller några tillsatta ämnen eller socker. Jättebra att det finns ett alternativ! Kalle anka kex och marie kex känns för tidigt, men dessa utan tillsatt socker känns super, och dottern gillade dem!

Tidning


När dottern sov sitt eftermiddagspass så skippade jag datorn och satte mig i köket med en kopp te och läste Amelia. Invigde en av mina nya "Hanna"-muggar.

Helgen

Fredagen började med barnvagnsbio och "Avatar". Sen blev det inhandling av mat och middag med fläskfilé och potatisgratäng sen gick vi ut och tittade på majbrasan.

Lördagen bjöd på tacoskväll.


Och mina favoritchips


Och favoritdricka

Grape tonic-läsk har varit min favvo sedan jag var barn. Drinkmix enligt de flesta, godaste drickan enligt mig!


Är jag den enda som gillar honungsrostade jordnötter? Fast nu har jag även fått sambon att gilla dem, var faktiskt han som plockade ner dem i kundvagnen!


Den här tidningen köpte jag då vi handlade i fredags, kostade endast 29:- annars brukar ju bröllopsmagasin vara superdyra. Köpte den som inspiration inför bröllopet vi ska på i sommar (känner att jag måste motivera varför jag köpt en sån tidning annars kanske sambon min blir orolig). Tänkte att jag kanske kunde hitta lite inspiration och idéer på bröllopspresent och klädsel.

Nåt sånt här kanske


RSS 2.0