Shopping och fika-dejt

Nu är vi nyss hemkomna efter en shopping och fika-dejt med trevligt sällskap.
Dottern tyckte allt var så spännande så hon kunde inte somna då hon brukar sova, utan hon somnade helt utmattad och UTAN napp (!!?) då vi skulle åka hem. Så nu ligger hon i vagnen och sover, jag lyckades få av henne mössan och jackan. Men får ta och väcka henne snart för sover hon nu så kommer hon ju inte kunna somna ikväll.

Jag fick i alla fall tag i en jättefin kofta på Kappahl, den kommer dottern att få ha till jul!

Jag lyckas alltid klanta till det då jag är på Kappahl, fattar inte vad det är! I dag lämnade jag fram en rabattkupong för Lindex i stället! Råkade ta fel i plånboken, men som tur var så hade jag en 50:- rabatt även på Kappahl, så koftan blev att kosta 125:-. Och en annan gång då jag var där och handlade en massa så glömde jag att lämna fram ett par mysbyxor som jag skulle köpa åt dottern, så expediten sa: "Ska du ha de där byxorna som hänger på vagnen?" Det tyckte jag var ganska pinsamt, för jag är den sista personen i världen som skulle snatta. Men det är kanske inte bästa stället om man vill snatta att hänga den mitt på handtaget till barnvagnen, haha...

Vagnen har tydligen gått sönder också, av allt dragendes upp och ner för trapporna (jag kan inte nog många gånger skriva hur mycket jag hatar att bo i lägenhet!) en skruv hade skruvat ur sig så när dottern vaknar sen får jag ta fram skruvmejseln och laga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0